С нов водещ „Сделка или не“ се завръща в ефира на NOVA

Талантливият Ненчо Балабанов ще посрещне участниците в атрактивно обновено студио тази есен

Култовото телевизионно предаване „Сделка или не“ се завръща в ефира на NOVA тази есен с атрактивна визия, нов водещ и много изненади. Любимият български актьор Ненчо Балабанов ще посрещне участниците в напълно обновено студио, където ги очакват 24 кутии, криещи суми от 0.01 ст. до 100 000 лв. Зрителите ще могат да гледат новите епизоди на един от най-успешните развлекателни формати всеки делничен ден от 18:00 ч.

„Много съм щастлив да бъда водещ на това вълнуващо и много любимо предаване. С нетърпение очаквам да започнат снимките. За мен ще е и голямо предизвикателството, защото в „Сделка или не“ има нюанси между смеха и сериозно. Това е една уникална игра, в която хората едновременно се забавляват, могат да спечелят пари, а зрителите пък –  да се разтоварят и усмихнат пред телевизора в края на работния ден“, сподели Ненчо Балабанов в ефира на „Събуди се“.

„Сделка или не“ стартира излъчването си в българския ефир през 2005 г. За 10 сезона в играта участие са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лева, а 7 щастливци печелят голямата награда. Всеки, желаещ да се включи в предизвикателство, може да го направи като попълни кастинг форма за участие в предаването.