“С БНТ завинаги” започва с епизод, посветен на Тодор Колев

Снимка: Жулиета Маринова

Водещият Драгомир Драганов събира в студиото Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Албе-на Колева и Борис Илиев, за да си спомнят за легендарния актьор.

Един от най-обичаните телевизионни водещи се завръща на екран тази неделя, 18 септември, от 19:00 ч. по БНТ 1. Драгомир Драганов ще посреща зрителите в студиото на „С БНТ завинаги“, за да разказва заедно със звездните си гости незабравимите и вълнуващи истории на големите български артисти и творци.

Пилотния брой на предаването Драгомир Драганов посвещава на Тодор Колев. За да си спомнят за легендарния актьор, телевизионен водещ и певец, в студиото на „С БНТ завинаги“ влизат дъщеря му – актрисата Албена Колева, актьорът Георги Мамалев, телевизионният водещ Камен Воденичаров и младият изпълнител Борис Илиев.

Звездите на България са ярки, впечатляващи, вдъхновяващи и оставащи следата си завинаги. Заради всеобщата признателност към творчеството им, Българската национална телевизия ще продължи да среща зрителите с популярни и обичани гости от различни сфери на живота и от различни поколения – музиканти, актьори, режисьори, общественици и др.

Предаването „С БНТ завинаги“ е запазена територия за спомени, в което зрителите ще се срещат със специалните гости в студиото на Драгомир Драганов. Те ще разказват интересни случки от живота на личността, на която е посветен всеки отделен брой. „С БНТ завинаги“ е естественото продължение на „С БНТ на 60“ – предаване, което спечели сърцата на българските зрители и ги докосна до най-големите родни звезди. Освен водещ, Драгомир Драганов е и автор на предаването. Режисьор е Станислав Терзиев, а оператор – Здравко Ружев.