Connect with us
bnt

ТЕЛЕВИЗИЯ

Съществени промени в програмата на БНТ

От тази седмица Сутрешният блок започва с начален час 7.00. А в пояса 6.00 -7.00 ще се излъчват детски и младежки филми.

Съществени промени в програмата на БНТ

От тази седмица Сутрешният блок започва с начален час 7.00. А в пояса 6.00 -7.00 ще се излъчват детски и младежки филми.

В събота (21.03.2020 г.) започва ситкома “Клиника на третия етаж”. Ще бъдат излъчвани по два епизода, от първи сезон, в часовия пояс от 10.00 до 11,00 часа, където ще се лекуваме със смях, а в главните роли ще видим Александър Косев, Христо Мутафчиев, Рени Врангова, Стефания Колева, Бианка Илич, Николай Урумов, Аким Акимов, Станислава Коцева, Анета Сотирова и др.

Съответно предаването “Денят започва с Георги Любенов” е с намалено времетраене.

Отново в събота (21.03.2020 г.) започва излъчването и на детския и младежки сериал “Островът на сините птици” от 19.00 часа. Сериалът е приключенски и е подходящ за цялото семейство.

В осем серии филмът ще ни води към вълшебния детски свят, изпълнен с пакости и копнежи, заснет по мотиви от романа „Островът“ на писателя и драматург Александър Секулов.

В неделя (22.03.2020г.) от 15.00 часа ще предложим българския игрален филм “Господин за един ден”. Комедия, с която ще се смеем от сърце и ще се насладим на неповторимата актьорска игра на Тодор Колев, Йорданка Стефанова, Ицхак Финци, Стоян Гъдев, Николай Пашов и др. А вечерта от 21.00 часа зрителите ще могат да се разтоварят с филма “Мъже в командировка”. Три забавни новели за любовта, с участието на Нейчо Попов, Невена Коканова, Иван Андонов, Жоржета Чакърова, Иван Налбантов, Бранимира Антонова, Георги Черкелов и др.

От следващата седмица (23.03.-29.03.2020) е по-съществената промяна. Предаването “Моят плейлист” с Васил Върбанов започва да се излъчва на повторение вместо в петък 17.00 часа, в неделя от 17.30 часа, на мястото на Арена спорт, която отпада от програмата до края на април. На негово място в петък от 17:00 часа добавяме музикално предаване от БНТ2 “Музика, музика” – една неизчерпаема съкровищница на музика, гениални композитори и виртуозни изпълнители и “В близък план” от 17.30 отново от БНТ2, предаване за личности от света на културата и изкуството.

Друг акцент в програмата е излъчването на емблематичния български сериал “Капитан Петко Войвода” в събота (28.03.2020г.) от 21.00 часа. Историческата драма е с участието на Васил Михайлов, Пламен Дончев, Стоян Гъдев, Продан Нончев, Димитър Йорданов, Дичо Дичев, Бистра Марчева, Никола Чиприянов, Евангелия Тупарова, Светозар Неделчев, Милко Минчев, Аспарух Николов, Васил Банов, Георги Фратев, Меглена Димитрова и др.

От 29.03.2020 г. зрителите ще могат да се разнообразят с поредица от музикални концерти – всяка неделя от 14.00 часа, като първият е на голямата българска певица Силвия Кацарова.

Неделното БГ КИНО от 21.00 часа ще бъде с премиерното заглавие “Лошо момиче”. Една от най-новите български продукции, със специалното участие на националните състезателки по художествена гимнастика: Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова, Петя Борисова, Галатея Герова. „Лошо момиче” е режисьорският дебют на Мариан Вълев („Под прикритие”), който е и сценарист на филма.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от ТЕЛЕВИЗИЯ