Connect with us

МАРШРУТИ

Стартира национална кампания „Преоткрий България“

Публикувано

на

Министерството на туризма започва национална кампания съвместно с българските общини „Преоткрий България“.

Тя е насочена основно към промотиране на най-привлекателните и атрактивни туристически обекти на територията на участващите общини, с цел насърчаване на вътрешния туризъм, който дори и в условията на пандемия предлага множество разнообразни, интересни и вълнуващи възможности, информират от ведомството.

Инициативата започва в началото на активния летен сезон, провежда се на територията на цялата страна и е с продължителност от четири до шест месеца.

Над 70 български общини безвъзмездно са предоставили рекламни съоръжения и снимков материал, който представя най-интересните и значими обекти на тяхната територия.

Акцентът тази година е насочен не само към морските обекти, но и към тези, разположени в общините във вътрешността на страната.

Съвместната кампания се фокусира и върху богатото историческо и етнографско наследство, уникалните природни феномени и прекрасните кътчета, с които страната ни може да се похвали както пред българските граждани, така и пред чуждестранните гости, пристигнали у нас, любопитни и нетърпеливи да научат повече за гостоприемна България.

Продължи да четеш
Advertisement BeFunky-Design
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

НАЙ-ЧЕТЕНИ