Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

„Семейни войни“ с нови епизоди от 20-и декември

Телевизионната игра ще предложи добро настроение и забавни моменти в празничните дни.

Публикувано

на

Голяма доза забавление, оспорвани битки и истинско веселие се задава в ефира на NOVA с оригиналните епизоди на „Семейни войни“ от 20-и декември. Нови лъчезарни семейства и интересни въпроси предстоят в празничните дни от понеделник до петък от 18:00 ч., а усмихнатият водещ Цветомир Иванов дори ще отпразнува Бъдни вечер и Нова година с участниците в студиото и зрителите пред екрана.

„Много ще се забавляваме заедно! Гледайте предаването и бъдете с нас, тъй като сме го украсили прекрасно и уютно с много елхи. Семействата са невероятни, с изключително чувство за хумор и ще се забавляваме през цялото време. Въпросите се уникални, като продължаваме с хумора към всички участници“, споделя водещият на „Семейни войни“ Цветомир Иванов.

В новите епизоди на любимата семейна телевизионна игра въпросите към участниците ще продължат да предизвикват логиката и да създават всевъзможни шеги. В празничните дни „Семейни войни“ ще отправи необичайни въпроси към гостуващите семейства, от които те най-малко разбират. Участниците, които ще премерят сили в следващите битки, идват от цяла България, а на Нова година предстои шоу по пернишки с две семейства от емблематичния град.

Освен очарователните участници, предизвикващите смях въпроси и непринудени отговори, настроение ще донесе и преобразеното студио. Празничната атмосфера в „Семейни войни“ ще радва зрителите на NOVA чак до Йордановден.

Кои семейства ще грабнат победата и ще отговорят най-точно на въпросите, зададени на 100 човека, не пропускайте да разберете в празничните епизоди на „Семейни войни“ всеки делничен ден от 20-и декември в 18:00 ч. по NOVA.

Продължи да четеш
Advertisement BeFunky-Design
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

НАЙ-ЧЕТЕНИ