Селена Гомес пусна видео към песен посветена на отминалата й връзка с Джъстин Бийбър

selena gomez

Селена Гомес пусна видео към песента „Look At Her Now“, посветена на отминалата й връзка с Джъстин Бийбър. Това е второто видео за седмица, посветено на него.

На 23 октомври певицата представи сингъл, в който се пее за нещастна любов „Lose You To Love Me“. Най-вероятно втората песен е негово продължение, разказвайки за това как е успяла да се възстанови от трудната връзка и да намери сили да продължи напред. Самата Гомес призна, че чувства, че тези две композиции са сложили край на незавършената история.

„Отне ми няколко години да пресъхнат сълзите ми, но погледнете сега, вижте как тя си отива“, звучат подобни стихове в новото видео на изпълнителката.

Феновете на звездата също са на мнение, че песента „Look At Her Now“ разказва за чувствата на Селена по отношение на дългогодишния й романс с певеца Джъстин Бийбър, който няколко месеца след като се раздели с нея, обяви годежа си модела Хейли Болдуин.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *