Свалиха Деси Слава от самолета за САЩ

DesiSlava-3

Предварително обявеният за 25 януари концерт на Деси Слава в Зала “Авалон” в Чикаго няма да се състои. Това съобщава организаторът на музикалния тур Петя Романова:

“Концертът на Деси Слава в събота се отлага, тъй като днес на певицата не й бе позволено да се качи на самолета за Америка. Преди години е имала забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе премахната през 2016. Оказва се, обаче, че има промени за точно този тип забрани и политиката на State department вече е всеки път, когато лицето иска да пътува за Америка, трябва да поиска special waiver, въпреки че има одобрена работна петиция и положително минато интервю за работна виза! В момента Деси Слава очаква специално разрешение и Ви уверяваме, че ще дойде скоро в Чикаго. Повече информация ще имаме в понеделник – колко време ще отнеме издаването на този special waiver и дали другия уикенд ще бъде концерта й в зала Авалон“.

Тези причини отлагат старта на цялото турне на Деси Слава в САЩ и Канада. Наред с концерта в Чикаго на 25 януари, певицата няма да се срещне и със своите почитатели в Торонто на 24 януари, както и с тези в Нейпълс, Флорида на 26-ти.

“Очаквам да получа специалното разрешение и тръгвам с първия полет за съответния град, за който успея! Ако някой от концертите ми бъде пропуснат, с организатора на турнето – Петя Романова ще направим всичко възможно да преразгледаме за нови дати, за да не останете разочаровани! Искрено се извинявам и съжалявам за неудобството!“, пише Деси Слава в своя официален Instagram профил.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *