Connect with us

ЗАБАВНО

САЩ правят свой конкурс Евровизия

Публикувано

на

Евровизия отново напуска границите на Стария континент. В навечерието на излъчването на победителя за 2021 г., от САЩ обявиха, че първото издание на тяхната версия на музикалното състезание ще стане факт още догодина.

Шоуто ще включва изпълнения на живо от представители от всички щати, които ще се впуснат в надпревара за титлата „най-добра оригинална песен“.

На сцената ще могат да се качват солови артисти, дуети, диджеи и групи.“Те ще изпълняват авторски песни, за да отпразнуват различните стилове и жанрове из Америка“, коментират от сайта eurovision.tv, посветен на Евровизия.

Регламентът на версията в САЩ ще се отличава с три кръга – рундове за класиране, полуфинали и финал. Подбирането на участниците е вече стартирало.

„За 65 години Евровизия свързва хората надлъж и нашир. Като собственици на този особено успешен формат, ние виждаме как той е намерил мястото си в сърцата на милиони из Европа и отвъд нея. Сега сме развълнувани, че имаме перфектните партньори, с които да споделим уникалното състезание и страстно празненство на музиката и авторските песни“, коментират от Евровизия.

НАЙ-ЧЕТЕНИ