Руската Нова година идва с концерт на Руслан Вега

ruslan

13 -ти януари е датата с която стартира новия светски сезон с ударна гала – Руската Нова година 2020 стар стил.

Домакин на руската гала е комфортния и модерен Sasa fashion food в Парадайс център.
Любимецът на Русия и лично на президента Владимир Путин Руслан Вега ( “Трава у дома”) идва в България,за да отпразнува Руската Нова Година 2020 заедно с българските си почитатели.

Голямата руска звезда и вече бивш вокалист на група “Земляне” идва в страната ни по покана на звездния лайфстайл експерт Атанас Лазаров и ще остане в страната ни една седмица.

На 11 януари с 12 метрова лъскава лимузина ще бъде посрещнат на летище София любимецът на Русия и България.

Ден преди бутиковият концерт в Sasa fashion food в Парадайс център Руслан Вега вместо пресконференция ще даде своята медийна руска закуска от 11.00 часа.

Преди да излезе на сцената на Sasa fashion food глас ще извият откритието на Слави Трифонов – крехката Крисия, руснака Артьом Анатолиевич, балет Face с художествен ръководител Марлена Тодорова-Татеосян, Георги Величков stand up comedy, балетната школа на Маша Илиева.

Всички Вип гости ще бъдат посрещнати като традиция с руска водка N 1 в Русия – Беленькая.

Виртуозът на цигулката от музилалния екип на българската прима Лили Иванова Орлин Цветанов също ще зарадва изисканата публика на голямата Руската Нова 2020 Година.

По време на големия бляскав руски ивент Руслан Вега ще изпълни едни от най-популярните хитове, които се пеят от феновете в цял свят и до ден днешен са : «Трава у дома», «Каскадёры», «Прости, Земля», «Маленький кораблик», «Путь домой», «Красный конь», «Каратэ», «Взлётная полоса», «Поверь в мечту» и много други.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *