Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Романтичният турски сериал „Научи ме да обичам“ с премиера по Dizi

Зрителите ще могат да се насладят на изпълнената с любов и емоции драма всеки делничен ден от 20:30 ч.

Публикувано

на

Снимка: Dizi

Романтичният и изпълнен с неочаквани обрати турски сериал – „Научи ме да обичам“, който спечели редица почитатели на драма продукциите в Европа, Азия и Южна Америка, стартира и в българския ефир от 10 май (понеделник) по Dizi.

Теленовелата ще отведе зрителите на пътешествие, наситено с емоции, силни чувства и предателства, преди да даде отговор на най-важния въпрос – дали ще премине любовта през всички предизвикателства на съдбата? Историята пресъздават любимите на мнозина турски актьори Седа Бакан и Кадир Доулу, които влизат в главните роли, за да открият заедно пътя към щастието.

От понеделник сериалът „Научи ме да обичам“ ще се излъчва всеки делничен ден от 20:30 ч., като част от програмата на канала Dizi.

„Научи ме да обичам“ е завладяваща и динамична продукция за обратите в живота и любовта, за пътя към спасението и силата на човешкия дух. Сериалът проследява живота на Лейля, в чиято роля зрителите ще видят Седа Бакан, позната от популярната турска комедия „Братски дял“ и драмата „Мъжът от Адана“.

След като бракът на Лейля се разпада, тя напуска дома си в Германия и се връща обратно при семейството си в Турция заедно с малкия си син Рюзгар. Животът под покрива на баща ѝ обаче се оказва истинско предизвикателство – брат ѝ и сестра ѝ, доведената ѝ майка и баща ѝ Салих не са сред най-сплотените роднини, за които всеки би мечтал. Когато Хашмет (Мустафа Юстюндаа), новият бизнес съдружник на Салих, се появява в живота на Лейля, всичко се променя.

Хашмет се влюбва в Лейля от пръв поглед, а отношението му към нея е повече от прекрасно. След като животът в бащината къща става все по-непоносим, тя се съгласява да се омъжи за него, за да спаси сина си от несправедливостите на съдбата. С наближаването на датата на сватбата, Лейля открива тъмната страна на своя годеник – Хашмет е опасен престъпник и не е човекът, за когото се представя.

Решена да спаси малкия Рюзгар, тя бяга от церемонията и открива спасение в лицето на Алпер (Кадир Доулу), един от помощниците на Хашмет. Не след дълго Алпер и Лейля се влюбват. Независимо от усилията им да стоят далеч един от друг, съдбата продължава да ги сплотява и обединява. Ще надделее ли тяхната любов над трудностите и предизвикателствата? Отговорите ще откриете всеки делничен ден от 20:30 ч. в ефира на Dizi.

Сериалът „Научи ме да обичам“ е част от многото вълнуващи турски продукции, на които зрителите могат да се насладят тази година. Сред премиерните сериали е и драмата „Край“, която се излъчва от 3 май по Dizi всеки делничен ден от 19:00 ч.

С над 600 часа интригуващо филмово съдържание, каналът предлага някои от най-популярните турски сериали, сред които „Осмият ден“, „Вътрешен човек“, „20 минути“, „Черни пари и любов“ и много други хитови продукции. Dizi е един от най-бързо развиващите се канали в света с фокус изцяло върху драматичния жанр, като достига до над 5 милиона домакинства в 50 държави в Централна и Източна Европа, на Балканите и в Близкия изток и продължава да увеличава обхвата си. Каналът е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, международна медийна компания, която управлява над 40 канала на територията на 6 континента и споделя съдържанието си със своите 90 милиона абонати.

НАЙ-ЧЕТЕНИ