Робърт Патинсън може да е новият Батман

Робърт Патинсън е основен претендент за ролята на Батман в предстоящия филм на Мат Рийвс, съобщава Холивуд Рипортър.

Все още не е ясно дали има изпратено или подписано предложение към актьора, както не е и ясно, кои са останалите претенденти в краткия списък на режисьора. В последния месец за ролята на героя от комиксите на DC бяха спрягани актьорите Арми Хамър, Никълъс Холт и Арън Тейлър-Джонсън.

Рийвс, който стои зад трилогията за „Планетата на маймуните“ пое отговорността за супергероя, след като Бен Афлек се оттегли от режисьорския стол през 2017 г.. Към момента Рийвс обмисля създаването на история включваща младия Брус Уейн.

„Не може да имате Батман без злодей”, каза режисьорът в свое интервю в началото на годината. „Очаквайте галерия от злодеи”, споделя още той, като добавя, че кастинга ще започне скоро.

Все още се знае малко за сюжета, но е ясно, че Рийвс ще продуцира филма с колегата си от „Планетата на маймуните“ Дилан Кларк.

Очаква се филмът за героя на DC да излезе по кината на 25 юни 2021 г.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *