Робърт Дауни Джуниър отново ще е Железния човек

След финалните надписи на „Отмъстителите: Краят“ феновете с тъга разбраха, че пътят на Робърт Дауни Джуниър като Железния човек приключва.

Не само сюжетът го поведе натам, но и самият актьор на няколко пъти коментира, че иска да се фокусира върху други кино проекти, в които супергероите нямат непременно място.

Въпреки всичко това, почитателите на вселената на „Марвел“ имат повод за наздравица – Дауни Джуниър ще сложи още веднъж костюма на Железния човек.

Това ще се случи в рамките на първия самостоятелен филм за Черната вдовица. Наташа Романоф, в чийто кожен костюм влиза Скарлет Йохансон, влезе във филмовото семейство на „Марвел“ през 2010 г., като се включи в „Железния човек 2“.

Въпреки че събитията в „Отмъстителите: Краят“ не бяха окуражаващи и за нея, още догодина на големия екран ще се появи и адаптираната й предистория. Събитията в новия филм ще бъдат позиционирани след тези в „Капитан Америка: Гражданска война“ и преди „Отмъстителите: Война без край“.

Според източниците на Deadline присъствието на Тони Старк е почти сигурно в „Черната вдовица“. Предположенията са обаче, че става дума за камео роля.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *