Connect with us
виртуално изложение

ПОЛЕЗНО

Първо виртуално изложение за образование у нас

Първо виртуално изложение за образование у нас

Престижни университети, училища и езикови центрове от цял свят ще бъдат на един клик разстояние от българските ученици и кандидат-студенти.

Това ще се случи по време на първото виртуално изложение за образование у нас „Уча в чужбина”.

Събитието ще се проведе онлайн на 28-ми и 29-ти март между 11.00 и 17.00 часа.

На виртуални щандове, подобно на физическите изложения, всеки може да се запознае с информацията за университета или училището, от които се интересува. „На щандовете ще имаме представители на университети, средни училища, езикови центрове и собствени, на които наши консултанти също ще отговарят на въпроси”, обясниха организаторите от консултантска къща „Дарби”.

Във виртуалните щандове ще има и опцията за чат с представители на образователните институции, към които участниците в изложението проявяват интерес. Кандидатите ще могат да си пишат онлайн с представителите на вузовете или средните училища, да си уговорят допълнителен разговор с тях.

На щандовете има и различни снимки, клипове, каталози, брошури. Тази информацията може да се тегли. Броят на учебните заведения, които ще се включат в първото виртуално изложение, все още се допълва, уточниха организаторите. Към момента има представители на Нидерландия, Великобритания, Германия, Австрия, Американския университет в България, Дарби Колидж.

Учениците могат да получат информация за начина на кандидатстване с оглед на пандемията от коронавирус, удължени ли са вече сроковете да подаване на документи за настоящата кампания, какви са таксите.

По време на изложението ще се проведат и по 3-4 семинара на ден. По време на тях консултанти от „Дарби” ще предоставят информация на ученици. Към всеки един от семинарите също ще има активен чат, чрез който всеки ще може да задава допълнителни въпроси, на които лекторът може да отговори.

Всеки, който иска да се включи в изложението, трябва да се регистрира на https://vefbulgaria.com/ и на посочения от него имейл ще получи парола за достъп, с която да влезе в деня на събитието чрез https://vefbulgaria.com/home .

Потребителите могат да влизат по няколко пъти на ден, да се посетят  само един от двата дни, да се включат в част от семинарите.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от ПОЛЕЗНО