Connect with us
GEMINI_MAN_INTL_DGTL_TSR_1_SHEET_OV_IMAX

СЛЕД РАБОТА

Първи трейлър на БЛИЗНАКЪТ на Анг Лий и Уил Смит

На 11 октомври Уил Смит влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган.

Първи трейлър на БЛИЗНАКЪТ на Анг Лий и Уил Смит

Тази есен в кината ни очаква истинско пиршество за сетивата – новият екшън трилър БЛИЗНАКЪТ на всепризнатия режисьор и носител на „Оскар“ Анг Лий („Животът на Пи“, „Планината Броукбек“, „Тигър и дракон“).

На 11 октомври Уил Смит влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган. Той става мишена на мистериозен млад таен агент, който очевидно може да предвиди всеки негов ход. Но готов ли е да се изправи „очи в очи“ с него? Когато той е негов клонинг?

“Киното, каквото го познаваме, не би могло да разкаже тази история. Благодарение на невероятните дигитални технологии, не само можем да видим по-младия и по-възрастния Уил Смит заедно на екран, но можем и да съпреживеем историята на много по-дълбоко ниво. Късметлия съм да мога да експериментирам и да тествам границите на дигиталното кино. Щастлив съм и че мога да работя с двама Уил Смит. Единият е много обигран, другият – темпераментен и откровен до болка. Това е най-добрата игра на Уил досега. Когато двамата Уил се съберат на екран, се получава истинска магия. Освен това огромните усилия и техническите заложби на екипа да създадат една нова киноестетика са едновременно вдъхновяващи и затрогващи. Наистина се надявам този филм да създаде ново кинопреживяване за феновете по света.”

Анг Лий, режисьор на БЛИЗНАКЪТ

“Емоционалните и физически предизвикателства, пред които този филм ме изправи, са най-изтощителните за цялата ми кариера. Анг разширява границите на възможното, за да може да даде на зрителите кинопреживяване, което няма да получат никъде другаде. Това не е просто екшън филм, а едно изследване на това какво може да ни научи по-младото ни „Аз“. Сега съм на 50 и да се превърна отново в 23-годишния Уил е голяма ирония, защото на 23 нямаше да бъда готов за тази роля. Надеждата ни е в тази история да има по нещо за всекиго – невиждана досега киномагия, дълбоки образи и екшън от ново поколение.”

Уил Смит, БЛИЗНАКЪТ

Изправяме се срещу БЛИЗНАКЪТ от 11 октомври само в кината на 3D и IMAX 3D.

СИНОПСИС:

БЛИЗНАКЪТ е иновативен екшън трилър с участието на Уил Смит в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който изведнъж става мишена на мистериозен млад таен агент, който очевидно може да предвиди всеки негов ход. Филмът е режисиран от носителя на „Оскар“ Анг Лий и е продуциран от Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър. Във филма участват още Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен и Бенедикт Уонг. 

Режисьор:

Анг Лий

Сценаристи:

Дейвид Бениоф („Игра на тронове“), Били Рей („Игрите на глада“) и Дарън Лемке („Шрек завинаги“, „Шазам“)

По идея на:

Дарън Лемке и Дейвид Бениоф

Продуценти:

Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър

С участието на:

Уил Смит, Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен и Бенедикт Уонг

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

422
Confirmed
10
Deaths
20
Recovered

София В момента

Новини от СЛЕД РАБОТА