Променят движението в Благоевград заради предстоящите концерти

Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград на 14 и 15 юни, когато ще се проведат двата големи концерта на БГ Радио, съобщават от пресцентъра на общината.

Мерките ще бъдат в сила и на 21 и 22 юни, по време на фестивала „Francofolies. Благоевград“.

Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт ще бъде спряно в двете посоки по улица „Александър Стамболийски“, в участъка от кръстовището с булевард „Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с улица „14 полк“ за периода от 10.00 часа на 14.06. до 06:00 часа на 16.06.2019 г.

Определен е обходен маршрут, като движението ще се извършва по бул. „Васил Левски“ и ул. „Джеймс Баучер“.

Движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на улица „14-ти полк“, в посока от кръговото кръстовище с улица „Александър Стамболийски“, до кръговото кръстовище с улица „Свобода“ за периода от 08.00 часа на 21.06. до 06.00 часа на 23.06.2018 г.

Движението ще се осъществява по улица „Полковник Дрангов“ и ще се контролира от Областната дирекция на МВР. Автомобили ще могат да бъдат паркирани по ул.“Александър Стамболийски“ след кръстовището с кръговото движение, като входът ще бъде от страната на бул.“Джеймс Баучер“. При необходимост, ще може да се паркира и по дясната лента за движение по „14-ти полк“, в посока ЗМК, както и на паркинги, в близост до парк „Македония“.

Целта на реорганизацията е да бъде осигурено безпроблемно движение на автомобили в областния център, допълват от пресцентъра и призовават жителите и гостите на града да бъдат толерантни на пътя.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *