Connect with us
bnt2

ТЕЛЕВИЗИЯ

Промени в програмата на БНТ 2 – образователни, културни и музикални предавания

Поради извънредната ситуация в страната програмата на БНТ2 също ще се промени.

Промени в програмата на БНТ 2 – образователни, културни и музикални предавания

От понеделник до неделя часовия пояс от 8.00 до 9.00 часа ще е изцяло за най-малките ни зрители. А всеки делничен ден „С БНТ на училище“ (от 9:15 – 12 часа и от 13 – 16 часа) ще предаваме видео уроци и образователни клипове за различните класове и възрасти. насочена към учениците и в помощ на техните семейства и българските учители.

Тази сряда, 25 март, от 19:00 часа в „Музика за сърцето“ ще се насладите на един великолепен концерт на Шуменската филхармония, с диригент Васил Казанджиев и солист Милчо Левиев.

Събота, 28 март, от 18:30 часа по програма ще е музикалното предаване на БНТ2 “Музика, музика..” – една неизчерпаема съкровищница на музика, гениални композитори и виртуозни изпълнители. А в неделя, 29 март, от 14:00 часа ще върви музикалната класация „Ново 10 + 2“.

Културните предавания на БНТ2 ще вървят по програмна схема – събота от 18:00 часа „Рецепта за култура“, едно токшоу с Юрий Дачев, понеделник-четвъртък от 18.20 часа „Линия Култура“, понеделник от 21.30 часа „В близък план“, а в сряда от 21.30 часа „Репетици“.

На 28 март от 15:30 часа ще предложим игралния филм „Врагове“ /България, 2017 г./, с режисьор Светослав Овчаров. В главните роли ще видим Иван Бърнев, Валентин Ганев, Асен Блатечки, Стефан Мавродиев, Христо Ушев и др. Същият ден от 22:40 часа ще излъчим „Аби през лятото“, игрален филм от САЩ, с режисьор Джимбо Лий. в ролите ще видим Джейми Пресли, Робин Тик, Тай Рънян и др.

Неделя, 29 март от 22:00 часа зрителите ще могат да гледат „Танцуващият със сенки“, игрален филм /копродукция, 2012 г./ с режисьор Джеймс Марш. в ролите: Андреа Райзбъро, Клайв Оуен, Донал Глийсън, Джилиан Андерсън и др.

А за феновете на черно-бялото кино на 28 март от 18:00 часа, БНТ 2 ще излъчи „Горещо пладне“, игрален филм /1965 г./, с режисьор Зако Хеския и в ролите -Пламен Наков, Кямил Кючуков, Лъчезар Янков, Петър Слабаков, Григор Вачков, Герасим Младенов, Владислав Молеров, Руси Чанев, Калина Антонова и др.

Същият ден от 21:00 часа за меломаните в „Да послушаме кино“ ще може да видите един музикален проект на Хилда Казасян с участието на Христо Йоцов, Живко Петров, Михаил Йосифов, Димитър Карамфилов, Теодоси Спасов и Васил Петров.

Сериалът „Въпрос на чест“ ще бъде от понеделник до петък в 23.45 часа, а вторник , сряда и четвъртък от 22.00 часа може да гледате сериала „Ченгета“.

От понеделник до четвъртък от 20:00 часа ще се излъчва документалната поредица „Путин, Русия и Западът: „Идването на власт“, 4-сериен документален филм /копродукция, 2011 г./, режисьор Поли Мичъл.

Актуална публицистика по БНТ 2 може да гледате от понеделник – четвъртък в 17.30 часа в предаването „На фокус: Регионът“, както и досега.

Актуалната програма може да следите на нашия сайт www.bnt.bg (програма БНТ1, БНТ 2, БНТ 3, БНТ 4)

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ Ви пожелава приятно гледане! Бъдете здрави и си останете у дома!

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от ТЕЛЕВИЗИЯ