„Проклятието на плачещата жена“ оглави боксофиса в Северна Америка

Хорърът „Проклятието на плачещата жена“ оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с 26,5 милиона щатски долара приходи, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА. Лентата е базирана на мексиканска легенда за майка, която убива децата си и обикаля света да ги търси.

През великденския уикенд в Северна Америка не бяха пуснати на екран големи продукции и така по-малки филми като „Проклятието на плачещата жена“ и „Breakthrough“ („Пробив“) имаха възможност да се порадват на успех.

Тази седмица на голям екран излиза лентата „Отмъстителите: Краят“, която се очаква да доминира в класацията няколко седмици.

Комедията за момчето супергерой „Шазам!“ слезе на второ място в боксофиса със 17,3 милиона долара приходи, след като две седмици оглавяваше класацията на Северна Америка.

На трето място с 11,1 милиона долара е дебютният филм „Breakthrough“, който разказва за тийнейджър, който изпада в кома, след като пада в ледено езеро и остава 15 минути под водата.

На четвърто място в боксофис класацията на Северна Америка е „Капитан Марвел“, следван от „Малката голяма работа“ и „Дъмбо“.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *