Примката около Камен Петков се затяга в „Отдел Издирване“

Гледайте новия епизод на криминалната поредица този петък от 22:00 ч. по NOVA.
Total
1
Shares

Опустошителна вина, ново убийство, опасни улики и изпепеляващи съмнения ще накарат Камен Петков (Юлиан Вергов) да вземе импулсивни решения, които заплашват със сериозни последствия в новия епизод на „Отдел Издирване“ тази седмица по NOVA.

Опитният инспектор не може да намери покой, след като научи, че именно той е причината за смъртта на превърналата се в изкупителна жертва негова дъщеря.

Скърбящият баща ще опита да се справи с мъката като предприеме необмислени и изключително рисковани действия в търсене на истината. Къде ще го отведе издирването на справедливост и в какъв конфликт ще бъде забъркан, ще стане ясно този петък от 22:00 ч.

Единственият лъч надежда, който Камен вижда за решаване на случая, ще се окаже Нера Павлович (Ива Михалич). Мистериозното ѝ освобождаване от агента на ДАНС – Миро Николов (Петър Антонов) ще накара Камен да се усъмни още повече във връзката ѝ с убийствата, а следите ѝ ще го отведат в Хърватия. Каква е причината инспекторът да отиде в Сплит и ще разбере ли какво крие толкова свирепо тайнствената хърватка Нера?

Междувременно смъртта на Борис (Георги Златарев) ще доведе до разследване на случая и нови въпроси у разследващите. Екипът на Отдела ще бъде морално разединен относно версията, която представят за случилото се на вилата. Ще останат ли въпреки това лоялни на Камен и Ралица Петкови или подозренията им ще вземат връх в преценката за случилото се, гледайте в новия епизод на „Отдел Издирване“ този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Подобни новини