„Пресечна точка“ се завръща през есента с нов водещ и ново студио

Марина Цекова отново води „Събуди се“ след отпуск по майчинство

Публицистичното предаване „Пресечна точка“ ще се завърне тази есен в ефира на NOVA с нов водещ и изцяло ново студио. Журналистът Анна-Мария Конова ще представя на зрителите разширен коментар на важните теми от деня от 11 септември в познатото следобедно време – всеки делничен ден, веднага след Новините на NOVA в 16:00 часа. Водещата ще дискутира актуални теми, поляризиращи обществото, с известни личности и лидери на мнение, за да открият заедно пресечната точка на различните позиции. Форматът ще се излъчва от изцяло ново студио, проектирано специално за нуждите на „Пресечна точка“ и в синхрон с последните световни тенденции. От есента предаването ще включва и нови съдържателни елементи.

„Щастлива съм, че като журналист правя тази нова и отговорна крачка напред. „Пресечна точка“ е уникален, динамичен формат и концепцията му ясно отразява визията за модерна телевизия. Благодаря за шанса, както и за подкрепата на целия екип на предаването, на чийто професионализъм и богати познания ще разчитам“ – каза новата водеща на „Пресечна точка“ Анна-Мария Конова.

Екипът на „Новини и актуални предавания“ благодари на Михаил Дюзев за ползотворното сътрудничество и му пожелава успех в бъдещите начинания.

От 2 септември зрителите на NOVA отново ще бъдат в компанията на водещата Марина Цекова. Утвърдената журналистка се връща в екипа на съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“ след едногодишен отпуск по майчинство. С отличителния си журналистически почерк тя ще продължи да предлага на аудиторията атрактивния над тричасов формат през уикендите с анализ на събитията от седмицата, актуални гости и вълнуващи истории.

„След повече от година събуждане в безценната компания на близките ми хора, дойде време отново да казвам “Добро утро” и на всички онези, с които се сприятелихме през годините. Връщам се на работа с вълнение и подкрепата на екип, в който силно вярвам. Обещаваме си предаването да съхрани притегателната си сила и да даде онзи старт на почивните дни, който зрителите ни заслужават“ – сподели водещата на „Събуди се“ Марина Цекова.

Екипът на „Събуди се“ обещава и още по-голямо разнообразие от теми, непознати истории и интересни събеседници.

Не пропускайте през есенния телевизионен сезон по NOVA „Събуди се“ всяка събота и неделя и „Пресечна точка“ всеки делничен ден, веднага след Новините на NOVA в 16:00 часа.