Премиерите през февруари 2020 на FOX

STUMPTOWN_Y1_-Cobie

Премиерите през февруари на FOX

Явлението – сезон 1

От 3 февруари, всеки понеделник @ 22:00 ч.

Премиера за България

Text Box: ORIGINAL TITLE : Emergence Y1
LENGTH: 	One hour
TARGET: 18-49 All
TONE OF VOICE: Sci-Fi Drama
SCHEDULING INFORMATION: Mondays @ 22:00

Този напрегнат трилър проследява историята на шериф Джо Евънс, която взема при себе си малко дете, изгубило паметта си. Момичето е открито в близост до мястото, където се е случил мистериозен инцидент. Разследването на шерифа я въвлича в конспирация с невъобразими мащаби, а самоличността на детето е в основата на всичко.

Участват:

Алисън Толман като Джо Евънс

Алекса Суинтън като Пайпър

Стъмптаун – сезон 1

От 12 февруари, всяка сряда @ 22:00 ч.

Премиера за България

Text Box: ORIGINAL TITLE : Stumptown Y1
LENGTH: 	One hour
TARGET: 18-49 All
TONE OF VOICE: Crime; Drama
SCHEDULING INFORMATION: Wednesdays @ 22:00

Сериалът е базиран на едноименната поредица графични романи и проследява историята на Декс Париос – силна, самоуверена млада жена с изключително бърз ум. Тя е ветеран, има сложен любовен живот, дълг от хазарт и брат, за когото да се грижи в Портланд, Орегон. Нейните умения от военното разузнаване я правят отличен частен детектив, но директният ѝ подход често я поставя на мушката на закоравели престъпници, а на полицията не може да разчита особено за помощ.

Участват:

Коуби Смълдърс като Декс Париос

Джейк Джонсън като Грей Макконъл

Живите мъртви, Сезон 10 (part B)

От 24 февруари, всеки понеделник @ 23:00 ч.

Премиера за България

Text Box: ORIGINAL TITLE : The Walking Dead Y10
LENGTH: 	One hour
TARGET: 18-49 All
TONE OF VOICE: Drama Horror
SCHEDULING INFORMATION: Mondays @ 22:00

Преди 10 години един мъж се опитваше да открие семейството си и постави началото на сериала „Живите мъртви“. С течение на времето семейството му се разшири и членовете му станаха главни действащи лица в сериала. Те се биха, оцеляха и създадоха ново поколение.

В продължението на десети сезон издръжливостта на оцелелите ще бъде поставена пред огромно изпитание и пред най-страховитата заплаха, с която са се сблъсквали досега. Те трябва да се изправят пред това предизвикателство, но дали има надежда да надделеят срещу мощта на Алфа?

Самата идея, че цивилизацията може да оцелее в свят пълен с мъртъвци изглежда все по-невъзможна.

Участват:

Норман Рийдъс като Дарил Диксън

Данай Гурира като Мишон

911: Тексас – Сезон 1

От 4 февруари, всеки вторник @ 22:00 ч.

Премиера за България

Драматичният сериал на FOX, „911“, разширява обхвата си до град Остин, Тексас, с първите си нови епизоди.

Преди почти 20 години Оуен Странд (Роб Лоу) е единственият оцелял от своята пожарна станция в Манхатън след нападението на 11 септември. Той е натоварен с тежката задача да възстанови станцията. Подобна трагедия се случва в пожарна в Остин и Оуен заминава за Тексас, за да им помогне да започнат отначало.

Щом пристига в Остин, Оуен се запознава с блестящата и саркастична главна парамедичка Мишел Блейк (Лив Тайлър), както и с полица Карлос Рейес. Оуен започва да събира новия си екип от разнообразни и квалифицирани кандидати за пожарна станция 126.

Най-голямото предизвикателство пред него е Джъд Райдър, който, подобно на Оуен, е единственият оцелял от екипа на пожарна станция 126 след като се отзовават на сигнал за инцидент, който завършва трагично.

Участват:

Роб Лоу

Лив Тайлър

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *