Двама братя, разделени от съдбата, се срещат отново като противници в премиерния сериал „Вътрешен човек“ (Içerde) по bTV от 3 юни в 20 часа. Криминалният екшън проследява съдбите и неочакваните обрати в живота на братята Сарп и Умут (Мерт), които след дълги години раздяла застават един срещу друг като врагове. Когато братът на Сарп, изчезва и е обявен за мъртъв, чувство за вина обзема бъдещия полицай. След години в опит да намери своя вътрешен покой, Сарп приема задачата да влезе под прикритие в мафиотската групировка на Джелял като своя лична мисия.

Навлизането му в гангстерския свят обаче ще доведе до неочаквани разкрития, свързани с неговото минало и изгубения му брат. Израснал в обкръжението на мафиоти, нелегални сделки и измамни схеми, вече порасналият Мерт също е част от групировката. Той влиза под прикритие в полицията по заповед на Джелял, който приема за свой втори баща, за да доносничи. Там среща и Сарп. Ситуацията става още по-заплетена, когато и полицията, и мафията разбират, че сред тях има къртица и нареждат на Сарп и Мерт да открият предателя – всеки в своята организация.

Разтърсващите разкрития и тайните от миналото в един момент застигат и двамата. Така съдбата отново събира разделените братя, застанали от двете страни на закона като врагове.

Ще преодолее ли братската любов различията и ще излекува ли тежките травми от миналото – гледайте турския премиерен сериал от 3 юни по bTV, от понеделник до четвъртък в 20 часа.  

*********

„Вътрешен човек“ (Içerde/ Insider) , Турция, 2016-2017

Актьори:

Сарп – Чаатай Улусой (известен и като Чаатай Улусой / Çağatay Ulusoy), 29-годишен модел и актьор от Истанбул, дебютирал в „Огледален свят“ през 2011 г. и с главна роля в „Кварталът на богатите“ (2013), турската адаптация на едноименния американски сериал („Orange County“).

Мерт /Умут – Арас Булут Инемли (Aras Bulut Iynemli), 29-годишен, завършил истанбулския Технически университет със специалност „самолетен инженер“. След успешното му участие в сериала „Времето лети“ (2010), привлечен е с главни роля в киното – романтичната драма „Махмут и Мерием“ и драмата „Добре ли сме?“, и двата от 2013 г. Продължава с главна роля в тв сериала „Марал“ (2015) и е считан за един от най-талантливите млади турски актьори.

Джелял – Четин Текиндор (Çetin Tekindor), един от най-големите съвременни турски актьори в театъра, телевизията и киното. Българските кинозрители го познават от прожектирания у нас филм „Сезонът на носорозите“ (2012), в който партнира на Моника Белучи. Телевизионните зрители го помнят от „Справедливостта на Кара“, „Момичето, което обичах“ и „Гордата Аси“.

Мелек – Бенсу Сорал (Bensu Soral), модел и актриса, спечелила кастинг за сегашната си роля. Предишното й участие е в турската версия на „Малки сладки лъжкини“, има епизодични роли и в други сериали между 2012 и 2014 г. Следва графичен дизайн в университета Мармара.

Ейлем – Дамла Колбай (Damla Colbay), млада професионална актриса, за която тази роля е пробив в кариерата й. Фюсун – Нихал Колдас (Nihal G. Koldas), 63-годишна актриса, продуцент и театрален режисьор, получила световна известност с ролята си на бабата в номинираната за „Оскар“ драма „Мустанг“ (2015 г.) на френската режисьорка Дениз Гамзе Ергювен.