“Преди обед” с Деси и Сашо от 5 септември с нови поредици и лица

Виктор Стоянов се присъединява към екипа на предаването, финалистите от “Сървайвър” Ванко и Гани ще вкарат фенове и зрители във форма

Нови рубрики, лица и провокации към зрителите е подготвил екипа на предаването “Преди обед” през новия сезон, който започва на 5 септември от 9:30 в ефира на bTV. Всеки делничен ден в студиото при Деси и Сашо по любопитни и вълнуващи теми ще сядат интересни и важни събеседници, а добре познати, но нови за предаването лица, ще водят интригуващи и разнородни рубрики и поредици.

Виктор Стоянов, познат на публиката от романтичното риалити “Ергенът”, е сред новите лица, които ще бъдат част от есенния сезон на „Преди обед. В каква роля ще влезе този път той, зрителите ще разберат скоро от ефира на bTV. “Със сигурност ще бъде нещо различно от амплоато, с което е познат”, издава творческият продуцент на предаването Георги Тошев.

Други две обичани риалити звезди, които ще зарадват аудиторията със своето присъствие, са финалистите от последния сезон на „Сървайвър“ – Ванко и Гани. Двамата ще се грижат за добрата форма на зрителите в рубриката “Ти можеш!”. Финалистите от последния сезон на “Сървайвър” ще помагат на феновете с упражнения за всяко място, дом и сезон. Към тях ще се присъединяват и много популярни лица, за да подсилят телевизионните тренировки.

Радина Червенова започва нова поредица “Работещи майки”, в която ще разказва историята на познати и непознати жени, които успешно съчетават ролята на майки, съпруги и професионални реализирани дами. В риалити поредицата Радина ще следва своите героини в напрегнатия им делник. Известната тв водеща е многодетна майка, която от години успява да съчетава различните роли. Тя ще продължи да води и рубриката “Опасни връзки”, която се радва на голям зрителски интерес, но тази година темите в рубриката ще подсказват зрителите.

Новата рубрика “Здрави” ще бъде водена от д-р Мартин Генов, когото зрителите помнят от миналия сезон с поредицата “Успешните”. Всеки понеделник той ще кани специалисти по теми на зрителите и ще среща телевизионната аудитория с вълнуващи истории на пациенти и доктори. За здравето на природата и нейното опазване ще се говори в рубриката „Зелени минути“. В нея водещият Владимир Гешев ще запознава зрителите с различни добри практики в грижата за околната среда.

“Аз, потребителят” е поредица, която ще следи за спазването на правата ни и ще търси път към решаването на проблемни казуси, с които всеки един от нас се сблъсква. Целта е гражданското общество да бъде информирано и да отстоява правата си. Неин автор е Светозара Лазарова, журналист с опит в разплитането на казуси и търсене на най-практичните решения за справяне с ежедневни, битови и институционални проблеми.

Рубриката “Виртуален свят” пък ще е посветена на справянето ни във все по-технологичните измерения на ежедневието. Как да ползваме социалните мрежи, как да се ориентираме кои са истински и кои фалшиви новините в мрежата, ще ни помогне специалистът Милен Стаматов.

Новата поредица “Кухня в куфар” ще разказва за места и хора през вкусната и полезна храна по света и у нас. Пътешественическият дух на Венета Георгиева и Георги Тошев ще срещне зрителите с екзотични маршрути, вкусни блюда, полезни подправки и необикновените истории на хора, решили да променят личните си стереотипи на живеене. В “Да, шеф” Веси Цюрбрюг ще кани най-

известните готвачи в понеделник с нови рецепти и ще ни учи всеки четвъртък как да се храним лесно, здравословно и бързо само с няколко продукта.

Поли Недкова ще поставя зрителите на мястото на интересни герои от различни сфери в новата поредица “На твоето място”, за да разкрие повече за навиците и тайните на личности, за които другите говорят.

Обичаният актьор и фокусник Ненчо Илчев се завръща в “Преди обед” с две магически поредици. Едната ще разкрива тайните на занаята на най-малките, а втората ще разказва и за живота на прочути български магове, които правят кариера в България и по света.

Рубриката “променениТЕ” на Ралица Стефанова продължава да помага на дамите да изглеждат по-добре, да им връща самочувствието в трудни моменти.

С нови герои и истории продължават популярните рубрики “Разкажи ми песен” и “Като на кино” с Деян Статулов.

Със старта на новия сезон „Преди обед“ може да се похвали, че e третата сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България. Предаването се реализира в съответствие с т.нар. “зелените практики” (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на „зелени практики” се сертифицира от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия повече от 10 години.