Connect with us
CLOSE UP

ЛЮБОПИТНО

Предаването Close Up и Сантра се завръщат по The Voice

Close Up стартира на 22 април по The Voice TV. Всяка делнична вечер в предаването Your Voice от 18 ч. ще се излъчва 5 минутна рубрика Close Up, която ще е с повторения от 10 ч. на другия ден.

Предаването Close Up и Сантра се завръщат по The Voice

След като се завърна от едногодишната си творческа пауза с нов сингъл, сега Сантра предприема и чисто ново професионално предизвикателство. Тя е новата водеща на предаването Close up по телевизия The Voice. В него тя ще предоставя близък поглед към делника на известните хора у нас.

Освен като водещ, Сантра ще се изяви и като продуцент на шоуто.

„Хората рядко са такива, каквито изглеждат. Особено известните и успелите – трудно можем да разберем какво стои зад маските и грима им. Затова и моята цел е да се приближа максимално до човека зад името и да разбера повече за истинската му същност“, разказва за амбициозната задача, с която се е заела певицата. Все още обаче не издава кой е първият й гост, но обещава да е едно от най-големите имена в българската музика в момента.

Обновената версия на предаването ще е one man show, като Сантра ще се грижи сама дори и за собствения си стайлиг.

Като продуцент вкарах моя почерк в целия проект но нямаше да се справя без безценната помощ на екипа“, скромна е певицата.

Close Up стартира на 22 април по The Voice TV. Всяка делнична вечер в предаването Your Voice от 18 ч. ще се излъчва 5 минутна рубрика Close Up, която ще е с повторения от 10 ч. на другия ден. Първата цяла серия ще се излъчи на 5 май в неделя от 21 ч.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

457
Confirmed
10
Deaths
25
Recovered

София В момента

Новини от ЛЮБОПИТНО