Connect with us
stela

ТЕЛЕВИЗИЯ

Почина Стела от „Модерно семейство“

За смъртта на Беатрис съобщават в изданието The Blast, като все още се очаква коментар на агенцията Good Dog Animals.

Почина Стела от „Модерно семейство“

Беатрис – френският булдог, който изигра кучето на Джей (Ед О’Нийл) Стела в ситкома „Модерно семейство“, е починал.

За смъртта на Беатрис съобщават в изданието The Blast, като все още се очаква коментар на агенцията Good Dog Animals. Като причина за кончината й е посочена „неизвестна болест“. Това се е случило едва дни, след последното участие на Беатрис в „Модерно семейство“.

Ед е влюбен в нея! Много е лесно да се работи с него, защото той постоянно й носи лакомства и се грижи за нея. Когато снимаме в задния двор на къщата на героя му, например, между снимките той винаги иска някой да донесе на Беатрис чадър, за да не стои дълго под слънцето обясниха през 2017 г. собствениците на булдога.

Припомняме, че тази година се излъчва последният сезон на „Модерно семейство“. Снимките към него приключиха преди няколко седмици, а финалният епизод ще бъде излъчен на 8 април.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от ТЕЛЕВИЗИЯ