Connect with us
police.2

НОВИНИ

Полицията задържа 49-годишен мъж, влачил куче с колата си

След подаден сигнал на телефон 112 от граждани в Пазарджик е задържан мъж, влачил куче с автомобила си, съобщи говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов.

Полицията задържа 49-годишен мъж, влачил куче с колата си

След подаден сигнал на телефон 112 от граждани в Пазарджик е задържан мъж, влачил куче с автомобила си, съобщи говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов. Той обясни, че мъжът се е движил с лек автомобил „Ауди“ по улица „Васил Левски“ в Пазарджик. На теглича на автомобила е било вързано куче и влачено от него.

На място е изпратен дежурен екип на полицията, който е установил, че лекият автомобил вече е бил спрян от граждани, на които полицията благодари за съдействието. Установено е, че колата е управлявана от 49-годишен жител на пазарджишкия квартал „Марица“.

Той по незаконен начин и в разрез с нормалното отношение към животните е теглил кучето със синджир, вързан за лекия автомобил. Мъжът е задържан за 24 часа. Уведомен е ветеринарен специалист, който е прегледал животното.

То е в лошо състояние и с опасност за живота. Има извършен оглед, а досъдебното производство е под наблюдението на прокуратурата“, коментира Стоянов.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от НОВИНИ