Показаха лаптоп със седем екрана

laptop-sas-sedem-ekrana

Британската компания Expanscape представи първия в света лаптоп със седем екрана, предава специализираният сайт Tech News.

Екраните на Aurora 7 са с различни размери и разделителни способности, става ясно от все още оскъдната информация на сайта на компанията.

Лаптопът разчита на процесор Intel Core i9 9900K и графичен ускорител Nvidia GTX. Четири от екраните са с диагонал от 17,3 инча и 4K резолюция, докато останалите три са 7-инчови, единият от които е вграден в работния плот на компютъра.

Aurora 7 е проектирана за нуждите на изследователи, разработчици, създатели на съдържание и други. Вградената акумулаторна батерия може да осигури цялата енергия, необходима за работа с вашия лаптоп, без да се нуждаете от допълнителни батерии.

Към настоящия момент не е ясно колко ще струва лаптопът. Компанията публикува снимки на Aurora 7 на своя уебсайт и обяви, че ще разкрие пълните спецификации на устройството в следващите дни.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *