Пожарите в Австралия спряха клип на Кайли Миноуг

kylie minogue

Рекламната кампания на най-новато парче Кайли Миноуг – „Matedong“, бе спряна заради горските пожари, обхванали страната. Клипът с известната певица е направен през септември миналата година, когато започват първите пожари, но много преди те да станат опустошителни.

Във видеото участват и олимпийският медалист Иън Торпе, тенисистката Ашли Барти, както и комикът Адам Хилс. Действието се развива на фона на идилични пейзажи, които не са засегнати от пожари. Клипът е финансиран от Министерството на туризма в Австралия като идея за популяризиране на страната.

Според Сали Коуп от Австралийската туристическа организация във Великобритания, разпространението на рекламния клип е спряно от уважение към пострадалите, към доброволците и към стотиците хиляди загинали животни в огъня. Въпреки че бедствието продължава, много райони не са засегнати, и повечето туристически компании продължават да посрещат и изпращат туристи.

Властите призоваха всички пътуващи и пристигащи в Австралия да потърсят най-новата информация за ситуацията преди заминаването и по време на престоя им в страната.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *