„Пинко Розовата пантера 2“ очаква зрителите на FilmBox Extra

Главният герой се впуска в изпълнено с комични ситуации приключение.

Зрителите на FilmBox Extra ще се забавляват с перфектната комедия за цялото семейство „Пинко Розовата пантера 2“ тази неделя от 22:00 ч. Популярната филмова поредица „Розовата пантера“, от която е част и „Пинко Розовата пантера 2“, е любима на хора по целия свят и е класика сред комедиите. 

В центъра на действито е инспектор Жак Клузо, изигран от талантливия Стийв Мартин. Емблематичният инспектор се заема със случая да разкрие поредица от дръзки кражби на произведения на изкуството, съюзявайки се с международна група детективи. Впускайки се в приключението да заловят крадеца, нестандартните методи и остроумие на Клузо водят до вихър от комедиен хаос. Зрителите могат да проследят историята на Клузо тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Extra.

Пинко Розовата пантера 2“ е задължителен филм за гледане, който гарантирано ще забавлява всеки киноман със своя хумор, остроумни реплики и запомнящи се комедийни сцени. Това е филм, който не само отдава почит на класическата комедия от оригиналната поредица „Розовата пантера“, но и добавя свой собствен модерен обрат към оригиналния филм.

„Пинко Розовата пантера 2“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.