Петър Дочев и Деси Стоянова са новият екранен тандем водещи на „Преди обед“

Обичаният актьор и топ журналистката ще посрещат своите гости в новия дом на предаването от 4 септември по bTV

От 4 септември (понеделник) любимото дневно токшоу „Преди обед“ ще влезе в нов дом и ще зарадва зрителите с изцяло обновен формат.

С неповторимата си усмивка журналистът Деси Стоянова ще посрещне в студиото своя нов екранен партньор – актьорът Петър Дочев, с когото всеки делничен ден ще обсъждат любопитни и вълнуващи теми с интересни и важни събеседници.

Богатото разнообразие от срещи ще бъде допълнено с нови рубрики, които обещават качествено развлечение пред екрана за зрителите на bTV.

За прекрасната атмосфера в студиото и за аудиторията пред малкия екран ще допринесе не само новият тандем на Деси и Петър, но и новият дом на предаването.

Той е създаден в новия студиен комплекс на bTV според изискванията за green filming практики и е изграден с екологични и устойчиви природни материали, мултифункционални зони, възможности за паралелно заснемане и излъчване на повече гости и тематични рубрики, модерна LED осветителна и аудио-визуална техника.

Цялото пространство създава неповторими усещания за мястото у дома, където сядаме със семейството или с приятели и говорим за наистина важните неща в ежедневието – кино, обществени процеси, интересни истории, важното от живота в България и света.