+359 896 020004 pr@eventbg.info
СВОБОДНО ВРЕМЕ

„Папараци” се завръща в ефира на bTV на 23 септември

275views

Уникалната със своя стил и неподправеност Венета Райкова, заедно с единственото по рода си таблоидно предаване в ефира на България – „Папараци”, се завръща в ефира на bTV на 23 септември от 22:00 ч.

Вълнуващ сезон с няколко нови рубрики очаква зрителите и през есента на 2018 г.  Телевизионният таблоид, който създава светска хроника единствено на базата на факти и сигурни източници, ще представи неизвестни страни на някои от най-известните личности, ще доближи феновете до всекидневието на звездите, но преди всичко – ще забавлява.

За близо година в ефира на най-гледаната телевизия Венета Райкова направи над 40 знакови интервюта, сред които и с редица български легенди като Стоянка Мутафова, Орлин Горанов, Илияна Раева, Мария Гроздева, Миро и много други.

През втората половина на 2018 г. Венета Райкова ще излезе извън студиото на предаването, за да прави част от своите емблематични интервюта от мястото на събитието. Освен това, екипът на предаването ще реализира и редица социални проекти, свързани с примерите, които публичните личности у нас дават на обществото.