Здравейте в неделя следобед! Забравете за проблемите, за прането, чистенето, за бързащото време и леките неволи в ежедневието. И не забравяйте – не са важни тези, които те нараняват, важни са тези, които те карат да се усмихнеш отново! ❤

Ето и участниците в предаването ни днес:

– Ще ви запозная с една много интересна жена – Силвия Методиева. Тя е оперна певица, приложник – прави оригами, плете, шие гоблени, магистър е по артистични психо-социални практики и психодрама, дългогодишен преподавател по английски и приложни изкуства и майстор по „микромакраме”. За изкуството на нишката, пътешествията в Непал и Мароко и какво е да откриеш себе си Силвия ще ни разкаже след минути!

– Мъжкото присъствие е на усмихнатият Руслан Мъйнов. Актьорът и певец със заразяваща усмивка не обича да говори за личния си живот, но с удоволствие говори за работата си, за предизвикателствата на сцената и на какво се смеят комиците, повече ще чуете след 14 часа

– В рубриката ни „Радиомагазинче Надежда“ ще ви срещна с Милена Петрова от Вълчи дол. Нейният син Георги, на 17 години, е с генетично заболяване. Милена е моден дизайнер и изработва и предлага в групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“ много различни и интересни неща.

– И още ще ви разкажем за модните тенденции при шапките, какво ново в света на известните, а в кулинарната ни рубрика „Сготвено с любов“ ще ви предложим рецепта за чийзкейк със сладко от малини!

Прочети още