„Отмъстителите: Краят“ поставя рекорди още преди премиерата си

Отмъстителите: Краят е не само най-дългоочакваната битка на годината и на десетилетието. Това е продукцията, която провокира небивал интерес у феновете и превръща обратното броене до премиерната дата в един от най-вълнуващите периоди за всички ценители на филмите за супергерои. Оценка за изключителната еуфория по предстоящия зрелищен филм са рекордните резултати от предварителната продажба на билети в България.

На 5 април киноверигите обявиха началото на предпродажбата на билети, която включва предпремиерата на 25 април, филмовите маратони и премиерната седмица.

Към днешна дата Отмъстителите: Краят е абсолютен рекордьор по най-голям брой закупени билети при предварителни продажби и изпреварва филмови гиганти като епизода от най-обичаната филмова сага Междузвездни войни: Силата се пробужда с над 12% и дори своя не по-малко велик предшественик Отмъстителите: Война без край – с над 360% ръст при продадените билети.

Повече от 6 000 верни почитатели на Вселената на Марвел вече успяха да запазят предвидливо местата си и стресовото „а дали ще има места“ за тях остава просто един лишен от съдържание въпрос.

Подобен главоломен успех, с който филмът се увенча предварително, има не само у нас, но и навсякъде по света. Отмъстителите: Краят изпревари тоталния рекордьор в класацията за предварително продадените билети Междузвездни войни: Силата се пробужда и то само за 6 часа. Редица онлайн платформи се сринаха и не успяха да поемат потребителите, пожелали да се сдобият с места в киносалоните.

Ясно е, че ни очаква нещо голямо. Всички 21 филми досега са причината да вярваме в следващия уникален филм с разтърсваща история и неподражаем характер. Затова, изчакайте още точно 10 дни.Отмъстителите: Краят взривява кината на 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *