Connect with us
Sem._Dzaferovic_s_teniski_ot_Lidl

ЛЮБОПИТНО

Отбор Джаферович – готов за спортни предизвикателства

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 94 магазина в 46 града и близо 2700 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки.

Отбор Джаферович – готов за спортни предизвикателства

Почитателите на качествен текстил на оптимални цени могат да намерят в Lidl различни тениски за цялото семейство от собствени марки Esmara, Livergy и Pepperts. Семействата могат да комбинират мъжка и момчешка, както и дамска и момичешка тениска с еднакви цветове и шарки за истинска отборна игра.

Семейство Джаферович, което вече изпробва някои от текстилните предложения в Lidl, този път включва и децата и така отбор Джаферович е напълно готов за игра и пролетни забавления на открито.

„Не е тайна, че в нашето семейство сме почитатели на дрехите в Lidl, а седмицата на тениски за цялото семейство ни вдъхнови да включим Бо и Леа, за да си направим мъжки и женски отбор. Мъжете избраха еднакви зелени тениски, заради любимия си футболен тийм, а ние с Леа заложихме на лилаво,“ сподели Жени Джаферович.

Със своите 7 собствени марки Lidl осигурява богато разнообразие от качествен текстил за цялото семейство и дома – от бебешката линия Lupilu и дрехите за деца и юноши под марката Pepperts, през висококачествените дамски и мъжки линии – Esmara и Livergy, които освен стилни, ежедневни и спортни дрехи, имат и серия за бельо, до Crivit – специална серия за спорт и активна почивка, както и текстил за дома Meradiso.

Качеството на текстилните продукти от собствените марки на Lidl е гарантирано от немския изследователски институт Hohenstein. Текстилът преминава през множество тестове за издръжливост, удобство, точност на размерите, здравина, липса на вредни вещества в тъканите и много други, за да достигне до крайния потребител само най-доброто.

Специалните предложения тениски за цялото семейство могат да бъдат намерени във всички магазини на веригата от 18 април, до изчерпване на количествата.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от ЛЮБОПИТНО