Обявиха актьорите в сериала „Властелинът на пръстените“

vlastelinat na prastenite

„Амазон“ официално обяви актьорския състав на подготвяния сериал по сагата на Дж. Р. Р. Толкин „Властелинът на пръстените“.

Участие ще вземат актьорите Роберт Арамайо, Оуейн Артър, Назанин Бониади, Том Бъдж, Морфид Кларк, Исмаел Круз Кордова, Ема Хорват, Маркела Кавена, Джоузеф Маули, Тирой Мухафидин, София Номвете, Меган Ричърдс, Дилан Смит и Чарли Викерс.

От „Амазон“ обаче не разкриха на кой актьор коя роля е поверена.

„Тези талантливи мъже и жени са нещо повече от актьори: те са най-новите членове на увеличаващото се креативно семейство, което работи неуморно, за да съживи Средната земя за публиката по цял свят“, заявиха създателите на сериала Дж. Д. Пейн и Патрик МакКей.

Обявените актьори са по-непопулярни лица в киното, с изключение на Джоузеф Моули, който изигра Бенджен Старк в „Игра на тронове“.

От „Амазон“ умело успяват да скрият всичко около продукцията на „Властелинът на пръстените“. Единственото, което се знае е, че екипът ще разрови и истории, които предшестват ставащото в „Задругата на прстена“.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *