Monday, May 27, 2019
Всичко, което ти трябва!


Няма пейка на „Графа“, която струва 10 хил. лв.

Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод излязлата в медиите информация, че пейките на столичната улица са на стойност от 10 хил. лв. всяка.

By Росен Димитров , в НОВИНИ , на 10.05.2019 Етикети:, ,


Няма пейки на цена 10 хил. лв. на „Граф Игнатиев“, те са на стойност между 850 и 1290 лв. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод излязлата в медиите информация, че пейките на столичната улица са на стойност от 10 хил. лв. всяка.

„Паветата на пл. „Св. Александър Невски“ ще останат и това не е новина, тъй като решението е от 2017 г.“, обясни столичният кмет Йорданка Фандъкова.

В твърдението, че ще бъдат подменени, тя видя партийни интереси. Ще бъдат монтирани участъците на паважа в лошо състояние, като ще бъдат подменени и тротоарите.

Остава решението зоната от ул. „Оборище“ до храм-паметника „Св. Александър Невски“ да е пешеходна, заяви Йорданка Фандъкова. Срокът за изпълнение на ремонта е една година. Има 10 големи обекта в София, където ще се проведат мащабни ремонти това лято. Два от тях столичният кмет определи като стратегически – продължаването на работата по вътрешния ринг на града и изграждане на канализационен колектор.

Очаква се и продължаването на Южната дъга на Околовръстния път, както и ремонт на бул. „Президент Линкълн“ в Овча купел, наред с други.