Няма пейка на „Графа“, която струва 10 хил. лв.

Няма пейки на цена 10 хил. лв. на „Граф Игнатиев“, те са на стойност между 850 и 1290 лв. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод излязлата в медиите информация, че пейките на столичната улица са на стойност от 10 хил. лв. всяка.

„Паветата на пл. „Св. Александър Невски“ ще останат и това не е новина, тъй като решението е от 2017 г.“, обясни столичният кмет Йорданка Фандъкова.

В твърдението, че ще бъдат подменени, тя видя партийни интереси. Ще бъдат монтирани участъците на паважа в лошо състояние, като ще бъдат подменени и тротоарите.

Остава решението зоната от ул. „Оборище“ до храм-паметника „Св. Александър Невски“ да е пешеходна, заяви Йорданка Фандъкова. Срокът за изпълнение на ремонта е една година. Има 10 големи обекта в София, където ще се проведат мащабни ремонти това лято. Два от тях столичният кмет определи като стратегически – продължаването на работата по вътрешния ринг на града и изграждане на канализационен колектор.

Очаква се и продължаването на Южната дъга на Околовръстния път, както и ремонт на бул. „Президент Линкълн“ в Овча купел, наред с други.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *