Норма от хитовия „Туин Пийкс“, почина на 72 години

Актрисата Пеги Липтън, изиграла Норма в хитовия „Туин Пийкс“, почина на 72-годишна възраст от рак, а новината за кончината й, бе обявена от двете й дъщери Рашида и Кедада.

„Съкрушени сме, че нашата обичана майка си отиде от рак днес. Тя извървя своя път спокойно и достойно, а ние сме безкрайно щастливи, че бяхме до нея през цялото време. Трудно ни е да изразим всички емоции с думи, но можем смело да кажем: Пеги бе и винаги ще бъде, нашият лъч светлина в този свят, а и отвъд него. Тя винаги ще бъде част от нас“.

Пеги Липтън става известна със сериала „The Mod Squad“, който се излъчва от 1968 до 1973 година. Пеги дори получава „Златен глобус“ за ролята на Джули Барнс в сериала.

Най-известната й роля обаче, е тази на Норма в успешния „Туин Пийкс“, който е излъчван само 1 година – от 1990 до 1991-ва.

Пеги има две дъщери от бившият й съпруг музикалният продуцент Куинси Джоунс. Пеги и Куинси са женени в продължение на 15 години.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *