Connect with us
шарани

СЛЕД РАБОТА

Нов сезон на ‘Чудовищни шарани’ по Viasat Explore

Viasat Explore позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска.

Нов сезон на ‘Чудовищни шарани’ по Viasat Explore

Поредицата „Чудовищни шарани“ се завръща по Viasat Explore с нов сезон и ни отвеждат в Тайланд, Франция, Сърбия и Испания всеки понеделник в 22:45.

В поредицата от четири епизода Али Хамиди, Том Доув и Нийл Спунър се втурват да преследват чудовищни кралски шарани из цяла Европа и още по-далеч, за да уловят най-големите представители на вида в света, за които се смята, че могат да достигнат тегло над 225 кг.

Те имат възможност да се насладят на разнообразие от различни водни басейни – от реки до огромни вътрешни морета и дори ваканционни курорти, като същевременно се опитват да уловят и други видове, които се срещат в съответните страни, и се потапят в местната култура и кухня.

Всеки епизод е зареден с напрежение и смях, които може да се очакват между трима близки другари на риболовна експедиция. Тримата разкриват и различни хитрини и стратегии, които им вършат работа. В четирите епизода на поредицата водещите посещават Тайланд, Франция, Босна, Сърбия и Испания.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от СЛЕД РАБОТА