Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Нова поредица Пекарната на Рудолф: Малките пекари

Публикувано

на

Пролетта по 24KITCHEN идва с новото предаване на популярния холандски водещ и майстор-сладкар Рудолф ван Веен – „Пекарната на Рудолф: Малките пекари“. Този път Рудолф не е сам в кухнята – той отваря вратите на своята добре позната пекарна за група деца, които имат желание да се научат как да приготвят различни десерти, торти, сладкиши и бисквити от самия майстор.

Във всеки епизод той ще споделя някои от триковете на занаята с малките пекари и заедно ще приготвят две специални рецепти. Ще направят едно по-сложно ястие, избрано от Рудолф, а след това ще помогне на сръчните си гости да приготвят свое любимо лакомство.

Photos provided by – 24Kitchen

Мисията им е да се изненадат един друг и да се вдъхновят с вкусни изкушения. Младият талант и добрата доза опит вървят ръка за ръка в това приключение в пекарната. Малките пекари имат възможност да се учат отблизо и да получат набор от полезни съвети от Рудолф. Те споделят много общи „съставки“ – любовта към печивата, желанието да изненадват с вкусни и впечатляващи кулинарни творения и, разбира се, това, че обичат да си похапват сладко. Малките гости демонстрират своите таланти в пекарната. Синът на Рудолф например обича да пече сладки с формата на мечета. Рудолф пък го изненадва с шоколадов фонтан и бонбони Маршмелоу. Близнаците Фин и Нор приготвят еклери, които Рудолф превръща в приказна еклерова кула. Той научава от Сиера кои са деликатесите, които най-често се приготвят в Суринам, а след това споделя с Розали любовта си към немските сладки изкушения. Тъй като Джил не обича сладки ястия, с Рудолф предприемат едно пътешествие в света на солените печива.

Зрителите могат да се присъединят към приключението на Рудолф и малките му гости и да видят най-красивите, най-вкусните и най-възхитителните творения, които ще излязат от фурната в пекарната му. „Много е приятно да се види, че децата, всяко по свой начин, опознават изживяването на печенето като средство за творческа изява.“, казва Рудолф ван Веен.

Епизодите на новата кулинарна поредица, „Пекарната на Рудолф: Малките пекари“, ще се излъчват премиерно от 6.04., всеки вторник, от 13 ч. по 24Kitchen.

В нея ще бъдат представени много изкусителни и лесни за пресъздаване у дома рецепти като Португалско портокалово руло, Къпкейкчета с букви, Шварцвалдски сладкиш с череши, Тирамису с ягоди, Лимонова торта с извара, Пица с плодове и много други.

Но забавлението не спира дотук! За да вдъхновят зрителите да пресъздадат рецептите от предаването вкъщи, 24Kitchen и Рудолф ван Веен ги канят да вземат участие в специалната игра „Предизвикателството на Рудолф“.

Те могат да участват за възможността да спечелят чудесна награда – кухненска машина, като следват трите стъпки описани по-долу.

 Да приготвят една от показаните рецепти в някой от епизодите на предаването и да публикуват снимка на готовия десерт в своя профил във Facebook или Instagram, като отбележат страницата на 24Kitchen –- 24Kitchen Bulgaria във Facebook, а в Instagram – @24kitchenbg.

 Да добавят хаштаг #RudolphsChallenge

 Да се съгласят с Политиката и условията на играта писмено в описанието на публикацията си

Повече информация за играта и нейния срок:

https://www.24kitchen.bg/special/vkliuchi-se-v-predizvikatelstvoto-na-rudolph

 „Пекарната на Рудолф: Малките пекари“ пристига по 24Kitchen с нови вдъхновения и приключения в кухнята!

Продължи да четеш
Advertisement BeFunky-Design
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

НАЙ-ЧЕТЕНИ