Николаос Цитиридис ще води новото шоу на bTV

nikolas

Чисто ново лице ще забавлява зрителите на bTV всяка вечер.

Това е 25-годишният грък Николаос Цитиридис. Въпреки че до сега не е присъствал особено в телевизионния ефир, той е добре познат на любителите на стендъп комедията, като един от основателите на „Стендъп Комеди София“.

Все още няма официално потвърждение от страна на медията за новият водещ, но информацията е била потвърдена пред „Монитор“ от близки до продукцията.

За разлика от „Шоуто на Слави“, което беше на външна продуцентска фирма, новото вечерно предаване ще е дело само на bTV. То ще се излъчва в същия часови пояс – 22:30 часа.

Николаос е роден през 1994 г. в Атина, но едва на 5-годишна възраст се мести в България със семейството си.

Че bTV са взели решение именно той да застане в стола на водещия беше доста ясно намекнато още с пускането на рекламния клип за предаването, в който еднозначно дегизиран като водолаз бъдещият титуляр показва буквата „Н“, с което подсказва името си.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *