Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Николаос Цитиридис става доставчик на храна

Водещият става доставчик на храна за един ден в новия епизод на „НИКОЛАОС +“

Публикувано

на

Снимка: bTV

Тази седмица Николаос Цитиридис е подготвил двойна доза забавни изненади за зрителите на шоуто в новите два епизода на „НИКОЛАОС +“. Новият елемент в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира преди броени дни и още с първото си издание предизвика огромен интерес и положителните реакции на зрителите и онлайн потребителите. В поредицата водещият на шоуто излиза от комфорта на студиото, за да влезе в съвсем неочаквани роли и в най-различни, комични ситуации. 

Още тази вечер той и помощниците му от бенда ще се изправят пред ново, изключително забавно предизвикателство. Те отново ще застанат „лице в лице“ с децата на известни българи и ще се опитат да познаят кои са техните родители, с помощта на комични предположения, въпроси и жокери.

Децата ще направят всичко възможно, за да заблудят и затруднят отбора на шоуто. А дали Николаос и компания ще познаят кой е родителят зад стъклото – ще стане ясно тази вечер в 22:30 ч. по bTV.

В петък обичаният водещ на bTV ще приеме друго весело предизвикателството – да „влезе в обувките“ на хора от различни професии. Една от първите му задачи ще бъде да стане доставчик на храна за един ден.

Ще се справи ли той или ще остави клиентите си гладни? Как реагират хората, когато на вратата им изненадващо позвъни водещият на късното шоу на bTV? Отговорите този петък в „НИКОЛАОС +“ само в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

НАЙ-ЧЕТЕНИ