Connect with us

“НИКОЛАОС +” – новият елемент в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

ТЕЛЕВИЗИЯ

“НИКОЛАОС +” – новият елемент в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Снимки: bTV

“НИКОЛАОС +” – новият елемент в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Водещият на шоуто излиза от студиото, за да влезе в различни и най-неочаквани роли
още тази вечер по bTV.

Най-новият забавен елемент в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – „НИКОЛАОС +“ ще се излъчи за първи път в Деня на шегата, 1 април, от 22:30 ч. в ефира на bTV. Всяка седмица, поредицата ще представя чаровния и артистичен водещ на късното шоу в съвсем неочаквани роли и в най-различни, комични ситуации извън студиото.

В предизвикателствата заедно с него ще се впускат както известни лица, така и съвсем непознати за ефира герои. Сюжетите в „НИКОЛАОС +“ ще са много разнородни, весели и благородни – от срещи на Николаос с деца на известни българи, за които обаче водещият не подозира чии деца са, до забавни състезания с любимци на публиката.

В рамките на „НИКОЛАОС +“ феновете на шоуто може дори да се срещнат лично с Николаос – във всеки един момент и на най-неочаквани места в града. Срещите винаги ще са забавни и изненадващи както за зрителите, така и за водещия. 

Днес стартира новият елемент в шоуто „НИКОЛАОС +“ – нов, тарифен, безплатен план за неограничени за смешки с пълно покритие – абсолютно навсякъде“, пошегува се Николаос Цитиридис в „Преди обед“ днес. Вижте какво още разкри той пред Деси и Сашо. 

Гледайте първото издание на „НИКОЛАОС +“ в “Шоуто на Николаос Цитиридис” – тази вечер от 22:30 ч. по bTV

Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от ТЕЛЕВИЗИЯ

BeFunky-Design
To Top