Ненчо Балабанов посреща новите участници в „Сделка или не“ на 4 септември

Култовият актьор разкри интересни подробности от обновеното студио на предаването

Броени дни остават до старта на емблематичното телевизионно шоу „Сделка или не“, което се завръща в ефира на NOVA на 4 септември от 18:00 ч. с нов водещ и много изненади. Осем години и 1700 участници по-късно, любимият български актьор Ненчо Балабанов ще посрещне играчите в напълно обновено студио, където ги очакват 24 кутии, криещи суми от 1 ст. до 100 000 лв.

„Играта ми харесва, много по-различно е от предаванията, които до момента съм водил – има напрежение. Зрителите ще ме видят и сериозен, и шеговит. Още от много малък усещах в себе си, че това е моята мисия – да бъда пред хора, да ги карам да се усмихват и да бъдат по-щастливи, пък в случая – и по-богати. Какво по-хубаво от това? Заедно с продуцента и с режисьора гледахме предишни предавания, както и такива, които се излъчват по целия свят, за да усетя духа на шоуто“, сподели Ненчо Балабанов директно от студиото на предаването, където посрещна екипа на „Здравей, България“.

Водещият разкри още, че в новия сезон на „Сделка или не“ зрителите ще видят един много по-модерен банкер и смели участници, които често отказват щедрите му оферти. Когато късметът се усмихне на даден играч и дойде неговия ред, той трябва да отвори шест кутии преди да получи първото предложение от банкера.

„Сделка или не“ стартира излъчването си в българския ефир през 2005 г. За 10 сезона в играта участие са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лева, а 7 щастливци печелят голямата награда. Всеки, желаещ да се включи в предизвикателство, може да го направи като попълни кастинг форма за участие в предаването.