Невиждана градушка удари в Плевенско

Изключително силна градушка е ударила плевенското село Българене в празничния 6 май. В Одърне и Каменец положението също е било тежко. За това алармираха жители на селата в социалните мрежи.

Снимка от официалната страница на Българене във Фейсбук показва напълно покрит с ледени парчета двор. Доказателство за опустошителната сила, с която бедствието е ударило Българене, е и коментарът под снимката – „Просто ни уби…!!!“.

Във фейсбук групата „Забелязано в Плевен“ са публикувани още кадри, като от коментарите става ясно, че стихията е продължила около 15 минути.

„Българене не помни такава градушка! Всичко уби. Няма да има реколта тази година. Жалко за толкова труд“, проплакаха хората.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *