На 61 години Шарън Стоун позира гола за „Vogue“ – 18+

Американската актриса Шарън Стоун навърши 61 години на 10 март, но това не й пречи да продължава да бъде фатална съблазнителка..

В допълнение към очевидния сексапил и провокативните сцени във филмите, актьорският талант на Шарън никога не е бил оспорван, като за филма „Казино“ е номинирана за „Златен глобус“ и „Оскар“.

Очевидно нищо не може да спре актрисата. Годините за нея са само число, тъй като всяка фаза от живота си тя отбелязва с корици на списания гола.

Така е и този път!

Щастливата актриса се появи на корицата на португалското издание на списание „Vogue“.

Звездата „дава урок“ на много млади холивудски дами, защото наистина изглежда невероятно в седмото десетилетие от живота си.

По-рано за „Vanity Fair“ холивудската звезда каза:

„В този бизнес съм вече повече от 40 години. Видях всичко. Но след толкова време най-накрая стигнахме до точката, че жените не трябва да се ръководят от мисленето на мъжете, въпреки че целият свят им е подчинен“.

За списание „Vogue“ Шарън даде интервю, с което разрушава много табута.

Нищо нетипично за нея.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *