Най-новото попълнение на Motorola – moto g62

С настъпването на безгрижното лято, повечето ни обзема отпускарско настроение и трепнем да избягаме от градското ежедневие и от работния процес, отправяйки се към желаната от нас дестинация за отдих. Практичната част от нас пък все повече се размечтава да работи комфортно и ефективно от всяко кътче, било то от морския хамак или от планинската палатка. Независимо към коя от двете групи спадате и дали търсите да разпуснете качествено, или пък да си създадете условия за перфектния изнесен офис от плажа, оказва се, че новите технологии могат да ни бъдат чудесен спътник в това да прекараме едно незабравимо лято.

Достъпно 5G устройство с впечатляващи функции

Когато говорим за нови технологии, не си представяйте роботи или сложни софтуери, за които често само четем по новините. Напротив, става дума за нови широкодостъпни мобилни устройства, които можем да си позволим дори със средствата, които ни остават измежду неизбежните разходи и планираните почивки. Все пак се питаме как да изберем смартфон, който да допринесе за по-пълноценно и приятно лято, но и да влиза в бюджета ни?

Всеизвестно е, че смартфоните с най-добра пропорционалност между качество и цена са тези на Motorola. Компанията продължава с традицията си да прави и най-високотехнологичните иновации достъпни за потребителите.

С новото попълнение към семейството на moto g – моделът moto G62, Motorola ви предлагат точно в подходящия момент нови функционалности, които да ви подарят незабравими летни дни. С компактния си размер, който пасва перфектно в дланта, moto G62, ще бъде незаменимия ви придружител както по време на пътуване, така и докато седите на дивана в дома си. 

Завладяващи картина и звук, където и да сте

С ултраширокия си 6.5‘‘ Full HD+ дисплей, моделът mоto G62 ще ви позволи да се пренесете на така желаната дестинация за почивка, по всяко време и без да се налага да излизате от дома си. Така ще можете да преживеете отново незабравими моменти от миналото, докато гледате снимки и видеа с високо качество. Със специалния си щадящ очите дисплей вече няма нужда да се притеснявате, че очите ви ще се уморят докато се наслаждавате на любимите си игри, филми или друго съдържание, а високата честота на опресняване от 120 Hz гарантира, че ще можете да го правите без прекъсване. Потапянето в изживяването става пълно благодарение на многоизмерното аудио от Dolby Atmos®, което чрез двойните си стерео високоговорители, предоставя изключително наситен звук, с подобрен бас и по-чисти вокали. 

Възможността да уловите всеки детайл по време на незабравимото си лято

И за да не отмине лятото незабелязано, не забравяйте да уловите любимите си моменти в кадри и видеа. Едно от най-големите предимства на moto G62 е тройната му камера, която благодарение на основна камера от 50 MP и опция за снимки с 8MP широкоъгълен обектив, ще ви позволи не просто да запечатате всички безценни мигове, но и с целите им детайли. Камерата е оборудвана с технологията Quad Pixel, която осигурява 4 пъти по-голяма чувствителност при слаба светлина и следователно 4 пъти по-качествено заснемане при всякакви условия.

Споделените моменти са тези, които прекарваме с близките и приятелите си. Ако и вие имате приятели, които обичат да снимат само „селфита“, тъй като никога не харесват как изглеждат на общите ви снимки, най-новата функционалност на mоto G62 идва на помощ. Докато приятелят ви прецизно избира позата си, гледайки се върху дисплея, с режима Dual Capture, той ще може да заснеме едновременно в обща снимка себе си с 16МP предната камера и вас със задните. Така, новият модел moto G62 елиминира още една причина, която би попречила да запазите любимите си моменти.

Лято без никакви притеснения

Причината да обичаме толкова лятото е безгрижността, която то носи със себе си. Благодарение на мобилния процесор Snapdragon® 480 и 4GB или 6GB RAM памет, новият ви смартфон ще работи винаги на пълна скорост и ще е подготвен за следващото ви приключение, независимо дали по време на заснемане на новите ви преживявания или по-късно докато ги преживявате отново, гледайки невероятното съдържание, което сте създали. Още повече, оборудван с батерия от 5000 mAh, моделът гарантира, че няма да има нужда от презареждане през целия ден.

На всички са ни познати инцидентите по време на почивка, които не само развалят настроението ни, но и ни карат често да влизаме в излишни разходи. Със специалният отблъскващ водата корпусен дизайн на moto G62, ще можете да прекарате весело лято, танцувайки под летния дъжд или забавлявайки се с приятелите си, без да се притеснявате, че някой може да разлее коктейла си върху смартфона ви.

За пълно спокойствие и неприкосновеност на данните ви по всяко време, всички устройства на Моторола са защитени с веригата за сигурност ThinkShield, а moto G62 се предлага и в Business Edition, предназначена за корпоративни клиенти, с допълнителен защитен софтуер. Партнирайки си с един от лидерите в мобилната сигурност Zimperium, вашите данни и съдържание ще бъдат истински предпазени срещу всякакви възможни мобилни заплахи.

Освен страхотното съотношение на цена и качество, устройството невероятно се вписва и като красив аксесоар в летния ни гардероб, с опция за избор от два цвята – среднощно сиво и матово синьо.