Monday, May 27, 2019
Всичко, което ти трябва!


Най-горещата сексуална фантазия на британците е секс под душа

Данните сочат, че за отдаване на интимни страсти под горещата струя фантазират една пета от жителите на Острова.

By Росен Димитров , в ЛЮБОПИТНО , на 11.05.2019 Етикети:


Сексът под душа е водещата сексуална фантазия на британците, пише в. „Дейли стар“, позовавайки се на резултатите от проучване, обхванало 2000 души.

Данните сочат, че за отдаване на интимни страсти под горещата струя фантазират една пета от жителите на Острова. Втората най-разпространена сексуална фантазия е участието в тройка, посочена от 19 процента от анкетираните.

Сред водещите интимни блянове на британците са също сексът в службата, на открито, в обществения транспорт, в самолет и в залата за фитнес.

Допитването показва още, че 37 процента от участниците в него са осъществявали фантазията си да правят секс на открито. Приблизително същият процент британци признават, че са се отдавали на интимни страсти в автомобил.

Над 40 процента от участниците в анкетата споделят, че разговарят открито за сексуалните си фантазии със своите половинки.

Две трети от анкетираните смятат, че са по-освободени в сексуално отношение от родителите си, а над 50 процента казват, че са склонни да експериментират на интимното поприще с отдавнашен партньор.