Над 40 000 лв. вземат участниците в първата седмица на „Стани богат“

Снимка: bTV

Първият креативен продуцент в историята на шоуто – Колман Хътчинсън със специално интервю за bTV

След заслужена лятна почивка от 5 септември водещият Михаил Билалов и участниците в легендарната телевизионна игра „Стани богат“ са готови да споделят знания и да подарят на зрителите на bTV нова доза висококачествено семейно забавление. Още в първата седмица от завръщането си в ефира, любимото предаване на милиони по света ще впечатли почитателите си с интересни участници с разнообразен спектър от знания и умения и нови въпроси, с които всеки пред екрана да тества общата си култура.

Първите участници, които ще седнат в „стола на знанието“, ще покажат завидни знания и ще се представят повече от достойно. Още в първия епизод двама души с лекота ще стигнат до едно от най-високите нива в играта. Това са програмен директор на радио и любителка на високите скорости, която остава непоклатима под напрежението, и политолог с разнообразни интереси и познания, които включват ориенталистика, балканистика, право и журналистика. В следващите дни срещу Михаил Билалов ще седнат водолаз, който свири на гайда, гледа на карти и се учи сам на португалски език и лекар, който ще грабне с лекота една от най-високите суми за седмицата – 20 000 лв. Достойно в първите издания от новия сезон се представят и останалите играчи, които впечатляват с широките си интереси, занимания и професионални постижения.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с голямата награда от 100 хил. лева, ще отбележи старта на своя втори сезон в ефира на bTV с една уникална среща. Първият в историята креативен продуцент на “Стани богат” – Колман Хътчисън ще бъде ексклузивен гост на Светослав Иванов на 4 септември в „120 минути“. Хътчинсън е живата история на световния формат. За първия милионер, който побеждава играта, за най-голямата измама в историята на шоуто и още много тайни от кухнята, които предизвикват не по-малко емоции от самата игра.  Интервюто е заснето в студиото на “Стани богат” и завършва с въпрос за един милион, който водещият Светослав Иванов, който е бил сценарист на шоуто през далечната 2005 г., ще зададе на Колман Хътчисън.

Гледайте „Стани богат“ от понеделник до петък точно в 18:00 ч. в ефира на bTV.