Мюзикълът „Парижката Света Богородица“ би по продажби „Игра на тронове“

Френският мюзикъл „Парижката Света Богородица“ влезе в десетката на най-продаваните дивидита във френската секция на Amazon, според днешни данни от сайта на онлайн търговеца, информира ТАСС.

Мюзикълът изпреварва по продажби блокбастърите „Аквамен“, „Батман“, сериала „Игра на тронове“ и други. Дивиди изданието има потребителски рейтинг от 4 звезди, определен от 137 купувачи. Дискът струва 14,18 евро с намаление, а без него – 23,06 евро.

По-рано бе съобщено, че петото издание на едноименния роман на Виктор Юго влиза в „топ 100“ на най-продаваните книги във френския Amazon.

В парижката катедрала „Нотр Дам“ вечерта на 15 април избухна пожар, който бе напълно потушен едва сутринта на следващия ден. По предварителни данни огънят е започнал на горните нива, където са извършвани ремонтни дейности.

Френските власти и бизнесмени обещаха стотици милиони евро за възстановяване на сградата, която е сред емблемите на Париж.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *