Connect with us

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

ТЕЛЕВИЗИЯ

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

Утре вечер двойките се изправят пред трудни откровения в стаята на залозите.

Нова динамична седмица предстои във вилата на любовта. Миналия четвъртък с предаването „Един за друг“ се разделиха Лейля и Иван след неуспеха им в изпитанието с тъмната стая и последвалото генерално класиране срещу другата номинирана двойка Денислава и Даниел.

Класацията отново повеждат Таня и Иво, а с най-слаб резултат са Яница и Момчил. Малко преди тях се нареждат Тина и Станимир и Здравка и Мирослав. За облекчение на всички, водещият Емо Чолаков обяви, че този път стаята на предизвикателствата остава заключена и никой няма да влезе в нея.

Надпреварата в романтичното риалити продължават само седем двойки. Изпитанията за тях ще стават все по-вълнуващи, но и много по-трудни. Новото предизвикателство ще постави мъжете в позиция на пълно откровение.

Те ще трябва да посочат анонимни твърдения за техните половинки, а след това дамите трябва да се разпознаят в тях. Пример за такова твърдение може да бъде: „тя е причината да се събуждам всяка сутрин“ или недотам приятното: „жена ми постоянно закъснява“.

Колкото по-пряма и искрена е връзката на двойките, толкова по-голям е шансът им да спечелят играта и да продължат напред към големия финал.

До колко честни са един към друг влюбените участници? Ще бъдат ли мъжете предпазливи в своите залози и какво наистина мислят за своите половинки? Отговорите ще станат ясни тази седмица в любимото семейно риалити „Един за друг“. 

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от ТЕЛЕВИЗИЯ

BeFunky-Design
To Top