Месец на Samsung в мобилното приложение Yettel

Всеки петък потребителите на приложението Yettel Bulgaria имат възможността да опитат късмета си в играта „Петък с Yettel“ и само през април да спечелят отстъпка до 200 лева от редица смартфони на Samsungкакто и 15% отстъпка от Samsung аксесоари като умни часовници и слушалки.

В „Петък с Yettel“ потребителите имат възможността  да спечелят допълнителни мегабайти и атрактивни отстъпки от онлайн магазина на оператора.

Този месец е посветен на Samsung и сред наградите са 200 лв. отстъпка от цената в брой на Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 256GB, 100 лв. отстъпка от цената на Samsung Galaxy A32 5G 64GB, 15% отстъпка от цената на Samsung Galaxy Fit 2, 10% отстъпка от цената на Samsung Galaxy Watch4 и др.

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB предоставя любимите на феновете на S21 функции като висока производителност, професионална камера и безпроблемна свързаност в екосистемата – и всичко това в изискан, разпознаваем дизайн. Galaxy 21 FE 5G идва с тройна основна камера, комбинираща 12МР ултраширокоъгълен, 12MP широкоъгълен и 8MP телефото обектив, позволяващ до 30х Space Zoom увеличение за изключителни кадри при всички условия на осветеност. Тя предлага и подобрена настройка за нощен режим за заснемане на  ясни и контрастни снимки дори в най-тъмните условия. Моделът разполага и с усъвършенствана 32-мегапикселова предна камера за отлични портрети.

Един от основните акценти в S21 FE е 6.4-инчовият FHD+ Dynamic AMOLED 2X екран, със 120Hz честота на опресняване за супер плавна картина и 240Hz честота при допир в гейминг режим. Смартфонът е оборудван с бързия 5nm процесор за оптимална производителност. Апаратът е оборудван с 4500 mAh батерия, създадена да издържи цял ден – за работа, и има бързо зареждане от 25W.

Отстъпките са валидни за закупуване на устройства с двугодишен абонамент на план за мобилни услуги Тотал +, Тотал Макс или Тийн.